Абсент Фраппе

47

Склад коктейлю:

  • Цукрова пудра 0,5 ложки
  • Вода 30 мл
  • Абсент 30 мл

Простий спосіб приготування абсенту, без ритуалів, пов’язаних з наливанням води через цукор в келих з напоєм.

Інгредієнти:

30 мл абсенту.
30 мл води.
Пів-ложки цукрової пудри.

Приготування

Метод: бленд
Келих: стопка

Налити в блендер одну частину абсенту (близько 30 грам) і стільки ж води. Додати приблизно пів-ложки цукрової пудри. Точна кількість цукру залежить від солодощі абсенту і смаків споживача. Кілька секунд змішувати напій в блендері, щоб розчинився цукор, потім, не вимикаючи, додати 2-3 шматочки льоду. Ретельно подрібнити лід. Пити треба прямо з льодом.

Читайте також:

  • Знаменитий коктейль Б 52 як правильно пити, щоб полетіти.
Поділитися
Попередня статтяКсантия
Наступна статтяМорозиво у вині