Апельсиновий глінтвейн з корицею

32

Склад коктейлю:

  • Вино червоне 750 мл
  • Апельсин 2 кг
  • Цукор
  • Кориця

Інгредієнти:

750 мл червоного вина;
2 кг апельсинів;
2 палички кориці;
цукрового піску;
Цедра апельсина.

Спосіб приготування:

Візьміть 750 мл червоного вина, вилийте в каструлю. Апельсини вимити, очистити, приготуйте з них свіжовичавлений сік. Якщо такої можливості немає, використовуйте готовий, бажано з червоних апельсинів. Натріть на дрібній тертці апельсинову цедру або наріжте його тонкими смужками. Влийте в каструлю апельсиновий сік, покладіть цедру апельсина і палички кориці, насипте цукровий пісок, поставте на вогонь і варіть, помішуючи, до тих пір, поки Цукор не розчиниться. Прикрийте кришкою, залиште на невеликому вогні приблизно на 10 хвилин, щоб глінтвейн настоявся.

Важливо не дати вину закипіти, щоб алкоголь не випарувався. Подавайте на стіл відразу ж, як зняли з вогню, бажано у високих скляних келихах з ручками. Цедру апельсина і корицю залиште в келихах. При бажанні можете прикрасити свіжими апельсиновими часточками.