Бішоп

31

Склад коктейлю:

  • Портвейн червоний 375 мл
  • Сік апельсиновий 130 мл
  • Апельсин
  • Спеції

Інгредієнти:

– Портвейн червоний 375 мл

– Апельсиновий сік 130 мл

– Апельсин 1 штука

– Гвоздика, паличка кориці

При приготуванні знадобляться: газова або електрична, духовка, каструля.

Приготування

У апельсин увіткнути 13 бутончиків гвоздики і відправити на 15 хвилин у розігріту духовку. У каструлю налити портвейн і апельсиновий сік. Додати паличку кориці і печена апельсин. На малому вогні розігріти до того моменту, поки не почне підніматися пар. Не кип’ятити!!! Подавати гарячим.

Поділитися
Попередня статтяЛікер лимонний
Наступна статтяБронкс