Бренді Ег Ніг

42

Склад коктейлю:

  • Сироп цукровий 10 мл
  • Молоко 50 мл
  • Бренді 40 мл

«Ег-Ног» є десертним коктейлем, який краще всього підходить в якості завершального елемента великої і тривалої трапези.

Найважливіший інгредієнт Egg Nog – яйце (або його жовток). Коктейль легко п’ється, від нього можна отримати приємне відчуття ситості. Його перевага полягає в тому, що його можна вживати як в холодному, так і в теплому вигляді. Часто коктейль порівнюється з яєчним пуншем, який широко відомий і популярний в Німеччині і Австрії.

Для приготування коктейлів знадобляться наступні інгредієнти:

– бренді – 40 мл;
– цукровий сироп – 10 мл;
– молоко – 50 мл;
– яєчний жовток або ціле яйце;
– і як смакової добавки – тертий мускатний горіх.

Для приготування коктейлю необхідно заповнити на половину шейкер кубиками льоду, додати яйце, залити цукровим сиропом, бренді і молоком, і збивати близько 1 хвилини. Потім масу фільтрують в келих. На завершення, коктейль посипають меленим мускатним горіхом. “Ег-Ног”п’ється через соломинку.

Подають коктейль «Ег-Ног» в келих хайбол або тумблер.

Часто замість бренді багато бармени використовують ром.

Поділитися
Попередня статтяТип-Топ
Наступна статтяApple Мохіто