Гонолулу

26

Склад коктейлю:

  • Джин 1,5 частини
  • Цукрова пудра 0,5 ч. л.
  • Сік апельсиновий 1/4 ч. л.
  • Сік ананасовий 1/4 ч. л.
  • Сік лимонний 1/4 ч. л.
  • Настоянка гірка 1 крапля

Цей рецепт був придуманий Віктором Бержероном. Ресторатор оформляв свої заклади в тропічному стилі і пропонував екзотичні страви та коктейлі.

Інгредієнти:

Кубики льоду.
1 частини джина.
Ч. ложки цукрової пудри.
Ч. ложки апельсинового соку.
Ч. ложки ананасового соку.
Ч. ложки лимонного соку.
1 крапля гіркої настоянки.

Приготування:

Метод: шейк
Келих для коктейлів

Наповнити шейкер до половини кубиками льоду. Додати джин, цукор, апельсиновий, лимонний і ананасовий сік. Добре збовтати суміш і процідити в сильно охолоджений келих для коктейлів.