Грей гус оранж зорепад

27

Склад коктейлю:

  • Сік грейпфрутовий 1 частина
  • Цукор 1,5 ложки
  • Імбир
  • Горілка 2 частини

Рідкісний, але чудовий коктейль, який подають на фешенебельному курорті Аспен. Напій – справжній делікатес. Поєднання спецій примхливо відтіняє цитрусовий смак. Той, хто спробував цей коктейль, не забуде його ніколи.

Інгредієнти:
– 2 частини горілки (у традиційному рецепті використовується чиста Грей гус оранж)
– 1 частина соку білого грейпфрута
– 2 листочка коріандру
– 7 червоних перчинок
– 1,5 ложки білого цукру
– маленький шматочок імбиру
– зірочки анісу апельсинова цедра для прикраси

Приготування:

У шейкері розчавити горошини перцю, додати тонко нарізаний імбир і теж придушити. Додати до спецій інші інгредієнти і лід. Сильно струшуючи змішати напій. Двічі процідити перед тим, як розливати по келихах. Прикрасити зірочкою анісу і цедрою апельсина.