Грейпфрутовий узвар у глечику

46

Склад коктейлю:

  • Вода 2 л
  • Грейпфрут 700 гр
  • М’ята 10 гр
  • Цукор тростинний 150 гр
  • Лід 300 гр

У південних країнах компоти багато років були зручною і популярною формою консервації фруктів. В XVIII столітті цей напій з’явився в Росії і за часів Радянського Союзу став справжнім обіднім хітом. Тим більше, що зварений із сушених і свіжих фруктів, компот ще й смачний десерт.

Інгредієнти:

Вода без газу 2 л
Грейпфрут 700 г
М’ята 10 г
Тростинний цукор-пісок 150 г
Лід в кубиках 300 г

Необхідні речі:

Глек
Хайбол
Каструля
Коктейльна ложка
Трубочки

Приготування:

Одного глечика вистачить приблизно на 4 хайбола. Поклади в каструлю тростинний цукор-пісок 6 ст. ложок і налий воду без газу 2 л. Помішуючи, доведи до кипіння. Поклади в воду порізаний грейпфрут 1,5 шт і м’яту 3 гілочки.
Варіть ще 10-15 хвилин і дай охолонути. Наповни глечик кубиками льоду на 2/3. Перелий в нього охолоджений компот. Прикрась часточками грейпфрута і гілочкою м’яти

Поділитися
Попередня статтяПриятель
Наступна статтяБуравчик