Коктейлі з білим вином

24

Склад коктейлю:

  • Лід
  • Вода газована 75 мл
  • Вино біле 75 мл

Хоча біле вино і є самодостатнім напоєм і офіційно не використовується як складова до коктейлів, це не виключає його застосування у цій якості. Сучасні алкогольні коктейлі з додаванням білого вина представлені великою кількістю самих різних смачних рецептів.

Вашій увазі ми пропонуємо найцікавіші і в той же самий час найбільш прості для приготування будинку варіанти.

10 кращих рецептів коктейлів з білим вином

«Біла сангрія». В графині змішайте сухе біле вино (750 мл), яблучний сік (1 л), бренді (60 мл), тонко нарізане яблуко і тонко нарізаний апельсин (не очищений). Додайте лід і відразу подавайте. Один з кращих коктейлів з білим вином.

«Виноградний мартіні». Приборкайте 12 виноградин в шейкері, щоб утворився сік. Додайте горілку (50 мл), біле вино (20 мл) і цукровий сироп (10 мл). Насипте лід і добре перемішайте. Розлийте в охолоджені келихи для мартіні і прикрасити виноградом.

«Шпріцер». У келих влити охолоджене вино (75 мл), додати холодної газованої води (75 мл) і льоду. Прикрасити м’ятою.

«Персиковий кулер з білим вином». Наріжте персик тонкими скибочками. В графині змішайте газовану воду (3 склянки), персиковий нектар (1 склянка), біле вино (1 склянку) і мед (2 ст. л.), Перемішайте і додайте скибочки персиків. Відразу подавайте.

«Мімоза». Змішати апельсиновий сік (150 мл) і апельсиновий лікер (6 ст. л.) і розлити в 6 високих келихів. Влити десертне вино (750 мл). Опустити в кожен келих по ложечці морозива і відразу подавати.

«Лимонний крюшон». Добре промиті лимони очистити по спіралі, шкірку повісити на внутрішні краї крюшонніцу, полити білим вином (1,4 л), додати цукор (за смаком), щільно закрити і дати постояти 5-10 хвилин. Цедру видалити, додати лимонний сік і доповнити шампанським (500 мл). Дуже легкий коктейль. Подавати охолодженим.

«Фліп з вином». Збити 1 жовток і 1 чайну ложку цукру, додати 20 р. лікеру, сік 1/2 апельсина і шматочок льоду, змішати, влити в холодний склянку і доповнити його напівсолодким білим вином.

«Парадний». Високий келих для шампанського заповнити наполовину струганным льодом, потім, не перемішуючи влити: 20 мл шеррі-бренді, 20 мл рому, 50 мл апельсинового соку і 25 мл білого вина, можна використовувати домашнє біле вино.

«Глінтвейн з білим вином». Замочіть родзинки в ромі (250 мл) на 30 хвилин. Зніміть овочечисткою цедру половинки лимона і розріжте на кілька великих шматків. Розламайте паличку кориці на дві частини. Змішайте в каструлі вино (750 мл), цукор (7 ст. л.), лимонну цедру, корицю і поставте на помірний вогонь. Помішуючи, доведіть майже до температури кипіння і відразу зніміть з вогню. Видаліть з рідини шматки лимонної цедри і кориці. Розлийте напій по склянках, кинувши в кожен трохи родзинок або гвоздики. Додайте в стакани гаряче вино і відразу подавайте.

«Калросс». Це слабоалкогольний коктейль з додаванням вина. У шейкері з льодом струсити світлий ром (60 мл), абрикосовий бренді (15 мл), біле вино (15 мл) і сік лимона (1 ложка). Процідити в келих і подавати.

Поділитися
Попередня статтяRoyal Flush
Наступна статтяДжин-фізз