Крюшон з фруктових соків

32

Склад коктейлю:

  • Сік апельсиновий 500 мл
  • Сироп цукровий 100 мл
  • Сік ананасовий 200 мл
  • Вино ігристе 700 мл
  • Ром темний 100 мл
  • Сік лимонний 100 мл


Крюшон (фр. cruchon — глечик) — холодний алкогольний напій, що складається з суміші вина, лікеру або сиропу і різних фруктових соків або цілих фруктів; з додаванням інших алкогольних і газованих напоїв (ігристе вино, шампанське).
Крюшон подають охолодженим до 8-10°C. Цей коктейль з ігристим вином відмінно підходить для літньої вечірки.

Інгредієнти:

  • Шматочок льоду.
  • 700 мл червоного ігристого вина.
  • 100 мл темного рому.
  • 500 мл апельсинового соку.
  • 100 мл лимонного соку.
  • 200 мл ананасового соку.
  • 100 мл цукрового сиропу.
  • 1 л імбирного елю.

Приготування

Метод: Стир
Келих: Кулястий, флюте
Всі інгредієнти охолодити і налити в чашу для пуншу. Покласти шматочок льоду і прикрасити скибочками цитрусових фруктів. Подавати цей коктейль з ромом і вином в заморожених келихах для вина.

Читайте також:

  • Піна Колада з кокосовим молоком – секрети приготування.
Поділитися
Попередня статтяРічний
Наступна статтяВеселий француз