Морозиво у вині

24

Склад коктейлю:

  • Сік яблучний 100 мл
  • Сік персиковий 100 мл
  • Морозиво 50-70 гр
  • Сік виноградний 100 мл
  • Коньяк 30 мл
  • Вино червоне 300 мл

Коктейль “Морозиво у вині” – це незвичайне поєднання червоного вина, коньяку, соків і вершкового морозива. Коктейль трохи терпкий і солодкий, його приємно буде випити з друзями теплим літнім вечором. Переваги коктейлю в тому, що в ньому використовуються прості інгредієнти і його легко можна приготувати в домашніх умовах. Крім складових коктейлю вам знадобиться тільки блендер, кілька вільних хвилин – і коктейль “Морозиво у вині” можна подавати на стіл.

Інгредієнти:

Вино червоне 300 мл
Коньяк-30 мл
Сік яблучний 100 мл
Сік персиковий 100 мл
Виноградний сік 100 мл
Морозиво вершкове 50-70 гр

Приготування:

Візьміть вершкове морозиво, яблучний, апельсиновий і виноградний соки і червоне вино, ретельно розмішайте інгредієнти в блендері. Потім додайте трохи коньяку і ще раз перемішайте, використовуючи повільний режим змішування. Великі круглі келихи для вина помістіть в холодильник на півгодини перед тим, як подавати коктейль. Після того, як інгредієнти будуть перемішані в блендері, перелийте коктейль в келихи. Прикрасьте стінки келихів шматочками фруктів – апельсини, банани або полуниці. Коктейль можна подавати!