Нортсайд спешиэл

23

Склад коктейлю:

  • Ром темний 2 частини
  • Сік апельсиновий 3 частини
  • Сік лимонний 0,5 частини
  • Содова вода 2 частини
  • Цукрова пудра 2 ч. л
  • Лід

Напій з’явився в 1930 роках у Кинстоне, на Ямайці.

Інгредієнти:

Колотий лід.
2 частини темного рому.
3 частини апельсинового соку.
Частини лимонного соку.
2 чайні ложки цукрової пудри.
2 частини содової води.

Приготування

Метод: Білд
Келих: Коллінз

У коллінз насипати цукрову пудру, розчинити її в суміші лимонного і апельсинового соку. Налити ром. Наповнити келих колотим льодом, додати содову воду.
Гарнір: скибочка апельсина, скибочка лимона, вишенька. Подавати з соломинкою.