Пурпурний кактус

23

Склад коктейлю:

  • Текіла 1,5 частина
  • Сік манго 1,5 частина
  • Херес 0,5 частина
  • Сироп Grenadine 1 ч. л.
  • Лід

До складу цього напою входить манговий сік, що робить його екзотичним.

Інгредієнти:

Кубики льоду.
Колотий лід.
1 частини текіли.
1 частини мангового соку.
Частини хересу.
1 чайна ложка гренадину.

Приготування:

Метод: Шейк
Келих: Традиційний

Наповнити шейкер кубиками льоду, додати текілу, манговий сік, херес і гренадін. Добре струснути і процідити в традиційний келих, на три чверті наповнений колотим льодом. Прикрасити мараскіновой вишенькою на паличці.