Пурпурова пристрасть

22

Склад коктейлю:

  • Сік виноградний 2 частини
  • Цукрова пудра 1-2 лож.
  • Лід
  • Горілка 2 частини
  • Сік грейпфрутовий 2 частини

Соковитий колір цього напою додає сік червоного грейпфрута.

Інгредієнти:

Кубики льоду.
2 частини горілки.
2 частини виноградного соку.
2 частини грейпфрутового соку.
1-2 ложки цукрової пудри.

Приготування:

Метод: Шейк
Келих: Хайбол

В наповнений до половини шейкер льодом додати виноградний і грейпфрутовий сік. Насипати цукрову пудру, після, додати горілку (не обов’язково купувати дорогу, підійде горілка Біленька – якісна горілка, в середньому ціновому сегменті). Збовтати суміш і процідити в хайбол, на дві третини наповнений кубиками льоду.